Kui soovid valmistada õhtusöögiks “midagi head”, siis võta oma Napoleon gaasigrill ja valmista üks lihtne kana rotisserie ehk pöördvardas grillitud lind.
Loe rohkem
Suitsukana on klassika! Kuldseks suitsutatud kana annab pikkadele suvistele päevadele lapsepõlve hõngu. See retsept on lihtne ette valmistada. Vajad vaid
Loe rohkem
Traeger pelletigrill on lihtne kasutada nagu köögiahi! Texase-stiilis grillitud kanatiivad võivad olla nii korralikuks õhtusöögiks kui ka mõnusaks suupisteks
Loe rohkem
Pelletigrillil grillimine ei tähenda vaid liha valmistamist. Proovi valmistada hoopis kokteili! Kodune rosmariini siirup kohtub kokteilis Traegeri suitsumaitsega. Sega see
Loe rohkem
Elektriline suitsuahi pakub lõputult valmistamisvõimalusi. Allolevalt toome ära mõned: Alati kindel valik on kuumsuitsutatud ehk kuni 90 kraadisel temperatuuril valminud
Loe rohkem
Suitsutamine on hea võimalus rikastada toidulauda kodus valmistatud liha ja kalaga. Nii saab lisaks toorainele valida ise ka lemmikmaitseained ja
Loe rohkem
Grillitud sea sisefilee küüslaugu ja ürtidega valmib kiiresti ja maitseb mahlaselt. Pelletgrilliga on selle valmistamine kiire ja lihtne. 2 sea
Loe rohkem
Grillitud homaari sabad on luksuslik roog, mida on uskumatult lihtne valmistada. Üllata peret või külalisi tervislike ja maitsvate mereandidega. Homaari
Loe rohkem
Sink ei pruugi olla alati suitsutatud. Sinki saab ka rõstida või küpsetada. See sobib hästi nii pühadelauale kui ka pühapäevaseks
Loe rohkem
Hoolimata sellest, kas kodu või suvekodu terrassil asetseb premium-klassi gaasigrill, soodne või hoopis päris odav gaasigrill, on ta tuliuus
Loe rohkem
Grill tuleohutuks! Kas tead, kui kaugel majast peab paiknema grillseade? Nii küttegaasil, pelletküttel kui ka söe- ja puiduküttel töötav grillseade
Loe rohkem
Lihtsaid ja tõhusaid näpunäited grilli hooldamiseks. Kuidas puhastada gaasigrilli? Gaasigrilli puhastamine on lihtne - kui oled eelmisel grillihooajal seadet ka
Loe rohkem
- Pelletgrilliga saab leeki tekitamata valmistada ka väga rasvaseid tooteid, kuna rasv ei tilgu otse küttekehale.- Hea liha tahab küpsemiseks
Loe rohkem
Pelletgrilli puhastamine on erakordselt lihtne ja selleks ei ole vaja isegi käsi mustaks teha. Kasutades üht nippi, kulub selleks tõesti
Loe rohkem
Liha ettevalmistamine on oluline, et suitsutamise tulemus oleks maitsev. On ju suitsuliha valmistamine tänapäevaste vahenditega lihtne ega nõua pidevat järelvalvet.
Loe rohkem
Pelletgrilli hooldamine tuleks ette võtta mitte harvem kui igal kevadel ja sügisel. Tee oma pelletgrill kevadele vastu minnes korda! Planeeri
Loe rohkem
Kuidas grillida, sest grillil toidu valmistamise võimalusi on mitmeid ja kasutatav meetod sõltub valmistatavast lihatükist või toidust. Erinevaid toite saab
Loe rohkem
Toidupoes või lihapoes avaneb suur valik erineva nimetusega lihatükke. Mida need erinevad mõisted tegelikult tähendavad ja milleks iga liha sobib?
Loe rohkem
Täiusliku ja läbiküpsenud umbes 2,5 cm paksuse seljakarbonaadi lõigu saamiseks tuleb lihtsalt järgida allolevaid lihtsaid juhiseid. Marineeri liha 1 tunni
Loe rohkem
Suitsumaitse lisamine hakkepuiduga. Hakkepuiduga suitsutamine annab erakordselt maitsva ja originaalse tulemuse. Sööjad kiidavad! Ja seda ka grillides gaasigrilliga Grillitud toidule
Loe rohkem
Grillpellet on kasutusel pelletgrillides, mis on üks uusimaid valikuid grillide kirevas valikus. See polnud sugugi ammu, 2017/2018 hooajal, mil pelletgrillid
Loe rohkem
Nüüdisaegses grillseadmete valikus leidub valikuid ka õueköögi sisustajatele. Esmalt on võimalik soetada oma maitsele vastav valmis õueköök. Leia siit sobiv
Loe rohkem
Täisautomaatne suitsuahi Kuidas valida suitsuahju suurest valikust? Täisautomaatsed suitsuahjud pakuvad võimalust valmistada kodus kvaliteetsest toorainest nii suitsuliha kui ka vorsti
Loe rohkem
- Gaasigrillide tugev leek hakkab rohke marinaadiga kaetud tooteid pealt küpsetama. Tulemuseks on ebaühtlane, pealt kõrbenud ja seest toores liha.-
Loe rohkem
- Jälgi grillsöe värvi – ühtlaselt punane süsi on sobivalt kuum. - Süütamiseks ära kunagi kasuta süütevedelikku, vaid spetsiaalset süütetabletti.
Loe rohkem
Grilli valimine ehk kuidas valida grilli. Küllap on iga terrassiomanik sellise väljakutse ees seisnud. Küsimus pole vaid margis, hoopis ka
Loe rohkem
Grillihooaeg saab suure hoo sisse juba esimeste kevadpäikesest soojade päevadega. Eramupiirkondades jalutades on tunda meelierutavat küpseva grill-liha lõhna. Omaniku kurvastuseks
Loe rohkem
Marinaadide abil valmistatakse põnevaid ja maitserikkaid toite. Nii muutuvad ka vintsked lihatükid muredamaks ja mahlasemaks. Enamik marinaade sisaldab lisaks maitseürtidele,
Loe rohkem