Texase-stiilis grillitud vürtsikad kanatiivad

 

Traeger pelletigrill on lihtne kasutada nagu köögiahi! Texase-stiilis grillitud kanatiivad võivad olla nii korralikuks õhtusöögiks kui ka mõnusaks suupisteks täiskasvanutele. Kui valmistad kanatiibu laste peolauale, siis soovitame kasutada kas koguselt vähem kastet või valida mõni vähem vürtsikas mahedamaitseline. Proovi ja need kanatiivad hakkavad meeldima kogu perele!

Koostisosad

umbes 1 kg kanatiibu või pooltiibasid
3 spl Traeger Chicken Rubi (Traegeri kana maitseainet)
1 pudel Traeger Texase vürtsikat moppimiskastet
Lastele valmistades asenda Texase kaste näiteks Traeger aprikoosi moppimiskastmega.

Ettevalmistamine grillimiseks

Maitsesta tiivad ühtlaselt Traeger Chicken Rubiga. Kui sul on serveerimiseni aega, lase tiibadel maitsestuda. Kui aga külalised või pere ootamas, käivita Traegeri grill. Sea  temperatuur 175C (350F). Soojenda grilli suletud kaanega 10-15 minutit.

Aseta maitsestatud tiivad otse grillrestile.

Küpseta 30 minutit, kuid keera sageli. Tiivad on valminult krõbedad ja kuldsed.

Tõsta tiivad grillilt pisut kõrgemate äärtega küpsetamisalusele ja kata need Traeger Texas vürtsika moppimiskastmega. Sega kastet ja tiibu hoolikalt. Aseta tiivad grillile veel 30 minutiks. Sega aeg-ajalt. Kui segu hakkab kuivama, lisa veidi vedelikku.

Lülita Traeger pelletigrill väljalülitusrežiimile. Aseta tiivad serveerimisvaagnale – ongi valmis! Nautige!

Originaalretsept (inglise keeles) asub siin.