Sa oled siin

Suitsune Havai makaronisalat

Retsepti liik:

See kreemine suitsumekiga salat üllatab kindlasti ka klassikalise makaronisalati armastajaid! Ideaalne oleks, kui salati valmistamisel kasutaksid Traegeri pelletgrilli, mis annab salatile pekaanipähkli aroomi. Loomulikult on võimalik hakkama saada ka tavalise söe- või gaasigrilliga - lihtsalt lisa suitsulaaste ja olemas! Salati valmistamiseks varu umbes 30 min. Segust peaks jaguma 8-10 inimesele.

Tarvis läheb:

1 tassitäis piima (või piima alternatiivi)
1 tassitäis majoneesi
1-2 porgandit
üht purki oliive 
paar vart rohelist sibulat
oliiviõli
musta pipart
soola

Valmistage ette oma grill ja keerake see SMOKE asendisse. Pange makaronid koos vee ja soolaga keema, võite vette lisada ka natuke oliiviõli. Keetke kuniks makaronid on pehmed, kallake vesi ära ja pange anumaga grillile. Võtke väike kauss ja segage majonees ning piim, et tekiks ühtlane segu. Valage segu väikesemasse fooliumanumasse ning asetage grillile, sama tehke oliividega. Nüüd kui kõik kolm anumat on grillil, siis laske neile 10-15 minutit suitsu, et tekiks kerge suitsumekk. Vahepeal jõuad hakkida sibula ja porgandi väikesemateks tükkideks. Vala hakitud porgand ja sibul kaussi ning maitsesta oliiviõli, soola ja pipraga. Seejärel tõsta grilli temperatuuri ning lisa saadud segu grillil olevate makaronide hulka - sega kõik korralikult läbi ning lase 5 minutit küpseda. Vahepeal eemalda grillilt majoneesisegu ja oliivid. Tükelda oliivid väikesemateks tükkideks ning sega läbi majoneesiseguga. Kui makaronid valmis, siis sega kogu kupatus läbi, maitsesta vastavalt soovile ning ongi valmis!

Jaga: