Suitsused kreekerid pelletgrillil

Suitsumaitselised juustukreekerid

Suutäis pelletgrillil valmistatud suitsuseid säilitusainetevabasidd kreekereid toob maitsemeeltesse lõkkeõhtu või aias grillimise meki. Peened vürtsinoodid täiendavad suulage kõditades kreekeri rikkalikku ja kreemjat juustumaitset. Krõbedate kreekerite tekstuur on lihtsalt isuäratav! See lihtne ja loominguline retsept vajab vaid mõneminutilist ettevalmistusaega ja suitsumaitse  saavutamiseks tund kuni poolteist grillis. Continue Reading Suitsumaitselised juustukreekerid

grillpelletid säilituskonteiner ämber

Grillpelletid säilitavad kvaliteedi vaid kuivas hoiukohas

Pelletgrilli parimaks toimimiseks on olulised kvaliteetsed grillpelletid. Igapäevaselt puutume me kokku küsimusega, kas grillimiseks sobib ka küttepellet. Siin on vastus ühene – ei, sest küttepellet sisaldab kindlasti ka kibedamaitselist puukoort ja võib juhtuda, et ka vaigust okaspuud. Siiski ühendab neid kahte erinevat toodet hoiustamisviis. Continue Reading Grillpelletid säilitavad kvaliteedi vaid kuivas hoiukohas

Camp chef väliköök

Camp Chef kaasaskantav välipliit loob köögi hetkega

Soe suvi on iga puhkaja unistus. See on aeg, mil lühikese ajaga tuleb hoidistada aiamaal kasvanud ja turult ostetud küpsed viljad, sõita ringi Eestimaal ja kaugemalgi. Lisaks pakuvad udused hommikud ideaalse võimaluse romantilisteks või praktilisteks kalalkäikudeks. Kõiki neid tegevusi ühendab ühine nimetaja – vaja on välitingimustes toitu kuumutada, kuid matkapriimus või matkaauto gaasipliit ei ole piisava võimsusega. Hoidistamise järel lõhnab kogu kodu äädika või magusa suhkru järele. Kaasaskantav välipliit kokkab kõikjal. Continue Reading Camp Chef kaasaskantav välipliit loob köögi hetkega

Rebitud liha grilliguru

Rebitud sealiha ehk pulled pork suitsuahjus valmistatuna

Rebitud liha ehk pulled pork esindab tüüpilist Põhja-Ameerika BBQ stiili. Seda küpsetatakse aeglaselt madalal tulel ehk “low & slow cooking”. Traditsiooniliselt valmistatakse rebitud liha grillsuitsuahjus. Seega sobib suurepäraselt Borniak BBQ suitsuahi, aga ka kõik teised Borniaki ahjud.See retsept ei nõua erilist ettevalmistust, küll aga rahulikku aega küpsemiseks.Vajalikud maitseained leiad meie poest ja veebipoest. Continue Reading Rebitud sealiha ehk pulled pork suitsuahjus valmistatuna

Täiusliku liha grilimine Napoleon Sizzle Zone steigipliidil

Napoleon grillide küljel olev infrapuna steigipliit SIZZLE ZONE™ on mõeldud täiuslike grilltriipudega liha valmistamiseks. Harjutamine teeb meistriks, aga Napoleon grilliga on grillimine alati lihtne.Naopleon grillide lisad teevad grillimise lihtsaks-nii saad söemooduli abil teha gaasigrillist gaasiga süüdatava söegrilli ja muudki vahvat. Proovi järele! Continue Reading Täiusliku liha grilimine Napoleon Sizzle Zone steigipliidil

Kõige lihtsam Rotisserie (pöördvardas) kana Napoleon gaasigrillil

Napoleon gaasigrill pöördvarras rotisserieKui soovid valmistada õhtusöögiks “midagi head”, siis võta oma Napoleon gaasigrill ja valmista üks lihtne kana rotisserie ehk pöördvardas grillitud lind.
Kana ettevalmistamiseks kulub vaid mõni minut ja grillil iga poole kilo kohta vaid 20 minutit. Krõbeda nahaga kana lõhnab kutsuvalt ja see meeldib kindlasti ka lastele. Kana valmistamiseks vaja minevad maitseaineid on vähe ja need on enamasti juba ka kodus olemas. Kui sööjateks on ka lapsed või sul ei ole valget kuiva veini kodus, asenda see julgesti näiteks õunamahlaga. Varu kana kõrvale pakkumiseks lisaks ka oma lemmikköögivilju või kartuleid.  Valmista neid nii nagu tavaliselt või proovi neidki pöördvardas korvis röstida. Vaata, milline näeb juurviljade röstimise korv! Saladus – selles saad valmistada isegi kuldse värvusega krõbedaid friikartuleid, rääkimata wokiköögiviljadest. Muidugi võid valmistada kõrvale täiesti tavalisi keedukartuleid. Proovi neid seekord keeta näiteks küljepliidil. Ära siis unusta – 2. juunil tähistatakse Ameerikas suisa rahvuslikku kana pöördvardas grillimise päeva. Continue Reading Kõige lihtsam Rotisserie (pöördvardas) kana Napoleon gaasigrillil

Kuldne suitsukana

SUitsukana Borniak suitsuahjusSuitsukana on klassika! Kuldseks suitsutatud kana annab pikkadele suvistele päevadele lapsepõlve hõngu. See retsept on lihtne ette valmistada. Vajad vaid aega, sest kana tuleb hoida soolvees enne suitsutamist kaks kuni kolm päeva. Kas mäletad, kuidas suitsuahi tossas ja täiskasvanud puid lisamas käisid? Mõnikord tuli aga hoopis tuld vähendada. Õnneks teeb elektriline Borniaki suitsuahi teeb selle töö sinu eest ära – ole vaid koos pere või sõpradega kohal, kui on aeg kuldne suitsukana ahjust välja võtta ning kata laud. Soovitame valmistada mitu kana korraga – see on nii hea, et saab kindlasti otsa enne kui isu täis! Continue Reading Kuldne suitsukana

Texase-stiilis grillitud vürtsikad kanatiivad

 

Traeger pelletigrill on lihtne kasutada nagu köögiahi! Texase-stiilis grillitud kanatiivad võivad olla nii korralikuks õhtusöögiks kui ka mõnusaks suupisteks täiskasvanutele. Kui valmistad kanatiibu laste peolauale, siis soovitame kasutada kas koguselt vähem kastet või valida mõni vähem vürtsikas mahedamaitseline. Proovi ja need kanatiivad hakkavad meeldima kogu perele! Continue Reading Texase-stiilis grillitud vürtsikad kanatiivad