Suitsumaitselised peekoni- ja kreemjuustu suupisted

Peekoni ja kreemijuustu suupisted on suitsumaitselised – valmista kiiresti grillipeo eelroaks või filmiõhtu snäkiks! Neist väikestest ampsudest on lihtsalt raske ära öelda. Istud õhtul oma terrassil või toas sohval – kiired ja maitsvad ampusd valmivad väikese ajakuluga ja need on täiesti kindla peale minek!

Need väikesed suutäied on valmistatud suussulavast kombinatsioonist suitsupeekonist, maitsestatud toorjuustust ja mahlasest vorstist. Tulemuseks on maitsete ja tekstuuride meeldiv kooslus eelroaks. Ja muidugi jaga lahkesti retsepti pere ja sõpradega! Continue Reading Suitsumaitselised peekoni- ja kreemjuustu suupisted

Külmsuitsu täidetud munad Borniak

Külmsuitsu täidetud munad

Külmsuitsu täidetud munad on mõnus suutäis nii pühadelauale kui ka argiõhtuks. Muna maitseb nii suurtele kui ka väikestele ja neilegi, kes hoolsalt oma toidulauda jälgivad. Külmsuitsutatud munad valmivad kiiresti – jõuad neid teha ka muu toidu valmistamise kõrvalt ja see on väikese kõrvalabiga jõukohane ka lastele või koos lastega valmistamiseks.Täidetud muna on hea, kuid täidetud ja külmsuitsutatud täidetud  muna veelgi parem. Proovi järele! Continue Reading Külmsuitsu täidetud munad

Oa-pajaroog suitsupeekoniga

Pelletgrillil valmistatud mustasilmsetest ubadest pajaroog on hautatud paksudeks viiludeks lõigatud peekoni, täiendatud aromaatsete värskete ürtide ja täiusliku koguse küüslauguga. Lõunamaise päritoluga uusaasta roog toob väidetavalt õnne. (Isegi kui see nii ei ole, on tegemist just südatalve sobiva ja igati maitsva pajaroaga). Ettevalmistusi alusta varem – oad vajavad aega leotamiseks.  Kui aga juurde segada lisaks keedetud riisi, on toit tuntud nime all Hoppin’ John. Continue Reading Oa-pajaroog suitsupeekoniga

Suitsused kreekerid pelletgrillil

Suitsumaitselised juustukreekerid

Suutäis pelletgrillil valmistatud suitsuseid säilitusainetevabasidd kreekereid toob maitsemeeltesse lõkkeõhtu või aias grillimise meki. Peened vürtsinoodid täiendavad suulage kõditades kreekeri rikkalikku ja kreemjat juustumaitset. Krõbedate kreekerite tekstuur on lihtsalt isuäratav! See lihtne ja loominguline retsept vajab vaid mõneminutilist ettevalmistusaega ja suitsumaitse  saavutamiseks tund kuni poolteist grillis. Continue Reading Suitsumaitselised juustukreekerid

grillpelletid säilituskonteiner ämber

Grillpelletid säilitavad kvaliteedi vaid kuivas hoiukohas

Pelletgrilli parimaks toimimiseks on olulised kvaliteetsed grillpelletid. Igapäevaselt puutume me kokku küsimusega, kas grillimiseks sobib ka küttepellet. Siin on vastus ühene – ei, sest küttepellet sisaldab kindlasti ka kibedamaitselist puukoort ja võib juhtuda, et ka vaigust okaspuud. Siiski ühendab neid kahte erinevat toodet hoiustamisviis. Continue Reading Grillpelletid säilitavad kvaliteedi vaid kuivas hoiukohas

Camp chef väliköök

Camp Chef kaasaskantav välipliit loob köögi hetkega

Soe suvi on iga puhkaja unistus. See on aeg, mil lühikese ajaga tuleb hoidistada aiamaal kasvanud ja turult ostetud küpsed viljad, sõita ringi Eestimaal ja kaugemalgi. Lisaks pakuvad udused hommikud ideaalse võimaluse romantilisteks või praktilisteks kalalkäikudeks. Kõiki neid tegevusi ühendab ühine nimetaja – vaja on välitingimustes toitu kuumutada, kuid matkapriimus või matkaauto gaasipliit ei ole piisava võimsusega. Hoidistamise järel lõhnab kogu kodu äädika või magusa suhkru järele. Kaasaskantav välipliit kokkab kõikjal. Continue Reading Camp Chef kaasaskantav välipliit loob köögi hetkega

Rebitud liha grilliguru

Rebitud sealiha ehk pulled pork suitsuahjus valmistatuna

Rebitud liha ehk pulled pork esindab tüüpilist Põhja-Ameerika BBQ stiili. Seda küpsetatakse aeglaselt madalal tulel ehk “low & slow cooking”. Traditsiooniliselt valmistatakse rebitud liha grillsuitsuahjus. Seega sobib suurepäraselt Borniak BBQ suitsuahi, aga ka kõik teised Borniaki ahjud.See retsept ei nõua erilist ettevalmistust, küll aga rahulikku aega küpsemiseks.Vajalikud maitseained leiad meie poest ja veebipoest. Continue Reading Rebitud sealiha ehk pulled pork suitsuahjus valmistatuna

Täiusliku liha grilimine Napoleon Sizzle Zone steigipliidil

Napoleon grillide küljel olev infrapuna steigipliit SIZZLE ZONE™ on mõeldud täiuslike grilltriipudega liha valmistamiseks. Harjutamine teeb meistriks, aga Napoleon grilliga on grillimine alati lihtne.Naopleon grillide lisad teevad grillimise lihtsaks-nii saad söemooduli abil teha gaasigrillist gaasiga süüdatava söegrilli ja muudki vahvat. Proovi järele! Continue Reading Täiusliku liha grilimine Napoleon Sizzle Zone steigipliidil

Kõige lihtsam Rotisserie (pöördvardas) kana Napoleon gaasigrillil

Napoleon gaasigrill pöördvarras rotisserieKui soovid valmistada õhtusöögiks “midagi head”, siis võta oma Napoleon gaasigrill ja valmista üks lihtne kana rotisserie ehk pöördvardas grillitud lind.
Kana ettevalmistamiseks kulub vaid mõni minut ja grillil iga poole kilo kohta vaid 20 minutit. Krõbeda nahaga kana lõhnab kutsuvalt ja see meeldib kindlasti ka lastele. Kana valmistamiseks vaja minevad maitseaineid on vähe ja need on enamasti juba ka kodus olemas. Kui sööjateks on ka lapsed või sul ei ole valget kuiva veini kodus, asenda see julgesti näiteks õunamahlaga. Varu kana kõrvale pakkumiseks lisaks ka oma lemmikköögivilju või kartuleid.  Valmista neid nii nagu tavaliselt või proovi neidki pöördvardas korvis röstida. Vaata, milline näeb juurviljade röstimise korv! Saladus – selles saad valmistada isegi kuldse värvusega krõbedaid friikartuleid, rääkimata wokiköögiviljadest. Muidugi võid valmistada kõrvale täiesti tavalisi keedukartuleid. Proovi neid seekord keeta näiteks küljepliidil. Ära siis unusta – 2. juunil tähistatakse Ameerikas suisa rahvuslikku kana pöördvardas grillimise päeva. Continue Reading Kõige lihtsam Rotisserie (pöördvardas) kana Napoleon gaasigrillil