– Pelletgrilliga saab leeki tekitamata valmistada ka väga rasvaseid tooteid, kuna rasv ei tilgu otse küttekehale.
– Hea liha tahab küpsemiseks aega. Mida madalama temperatuuriga ja kauem teha, seda parema tulemuse saab. Isegi šašlõki puhul tuleks kasutada temperatuuri 125C ja anda küpsemiseks aega umbes kaks tundi. Suured šašlõkitükid asetada restile, pekine osa ülespoole. Nii niisutab lihatükk ennast ise ja tulemus saab erakordselt mõnus ja mahlane.
– kuna grillil põlema minemise oht puudub, siis tasub kõikvõimalikke toiduaineid mähkida peekonisse – nii on suupäraselt mahlane tulemus alati kindlustatud, olgu grillil küpsemas kasvõi juurviljad või seened.
– Puhastamise lihtsustamiseks katta rasva ärajooksu alus fooliumiga ning vahetada seda umbes iga viie kasutamiskorra järel.
– Kogumisämbrisse asetada fooliumtops, mille saab grillimise järgselt lihtsalt ära visata. Kui kodus on näiteks lemmikloomaks kodutoitu sööv koer, siis võib rasvatopsi ka lihtsalt leiba sisse pudistada ja puhta liharasva uuesti looduslikku ringlusesse lasta.
– Nii tegutsedes muutub pelletgrill peaaegu hooldusvabaks ja näiteks väga rasvaseid toorvorste saab grillida mitmeid tunde järjest.
0
Total
0.00€