Retseptid

Grilled Butter Basted Porterhouse Steak Recipe | Traeger Grills

Retsepti liik:

Jaga: 

The Best Rib Eye Steak Recipe by Traeger Grills

Retsepti liik:

Jaga: 

Grilled Salmon with Smoked Avocado Salsa | Traeger Wood Fired Grills

Retsepti liik:

Jaga: 

BBQ Injected Brisket with Traeger Coffee Rub Recipe | Traeger Wood Fired Grills

Retsepti liik:

Jaga: 

BBQ Smoked Burgers Recipe | Traeger Wood Fired Grills

Retsepti liik:

Jaga: 

Peppered Beef Jerky Recipe | Traeger Wood Fired Grills

Retsepti liik:

Jaga: 

The Best Pulled Pork Recipe by Traeger Wood Pellet Grills

Retsepti liik:

Jaga: 

Roasted Rack of Lamb Recipe | Traeger Wood Fired Grills

Retsepti liik:

Jaga: 

Grilled Salmon Steaks with BBQ Corn Salad | Traeger Wood Pellet Grills

Retsepti liik:

Jaga: 

BBQ Chicken Pizza Recipe | Traeger Wood Fired Grills

Retsepti liik:

Jaga: 

Chicken Wings 3 Ways Recipe | Traeger Wood Fired Grills

Retsepti liik:

Jaga: 

Quick and Easy Rib Recipe by Traeger Grills

Retsepti liik:

Jaga: 

Tervitused karnivooridele kes tänu sellele burgeriretseptile taimetoidu usku pöörduvad! Kõik mida sul läheb vaja on üks korralik grill, piisavalt koostisosasid ning umbes tunnike aega.

Koostisosad:
2 tassitäit küpsetatud kinoad
1 tassitäis punaseid ube
pool tassitäit riivitud saia
2 kergelt läbi klopitud muna
2 küüslauguküünt
tšillipipart
soola
tassitäis riivitud juustu
4 viilu cheddar juustu
majoneesi
ketšupit
paartomativiilu
salatilehte
oliiviõli
4 saiakuklit
sibulat

Võta kauss ja sega omavahel oad, kinoa, riivitud sai ja juust, hakitud küüslauk, muna ja maitsesta soola ning tšillipipraga. Vormi saadud segust soovitud suuruses pihvid, mässi fooliumisse ja pane need külmkappi paarikümneks minutiks seisma. Valmista ette grill ja kuumuta malmist pann, prae läbi oliiviõlis viilutatud sibulad. Kui sibulad kuldpruunid, siis eemalda pann grillilt. Nüüd kuumuta grill 200 kraadini ning aseta vegepihvid grillile 10-15 minutiks. Õlita sisse burgerikuklid ning pane paariks minutiks grillile vahetult enne pihvide valmimist küpsema. Kui pihvid ja kuklid valmis pane krõbedale kuklipoolele peale suts kastet ja vegepihv, pihvile peale juustuviil, praesibul, tomativiil, salatileht, veel kastet ja voila! Serveeri näiteks krõbedate bataadifriikate või kergema värsketest komponentidest salatiga.

Retsepti liik:

Jaga: 

Tead ju küll - kui on friikate isu siis on peaaegu võimatu neile ei öelda! Mida saab teha on see, et sa teed need ise ja nii hästi kui võimalik. Piisavalt vürtsised, mõnus mahe kaste kõrvale ja ongi jälle maitsemeeled rahuldatud. Valmistusaeg kõigest paarkümmend minutit!

Sul läheb tarvis:
umbes neli suurt kooritud ja viilutatud bataati
oliiviõli
tšillipipart
kahe laimi mahla
majoneesi 
küüslauku
soola

Valmista ette oma grill seniks kuni see saavutab piisavalt kõrge temperatuuri. Sega bataadifriikad oliiviõliga läbi ning maitsesta soola ning tšillipiparaga ja aseta grillplaadile. Küpseta friikaid umbes 20 minutit aeg ajalt segades seni kuni nad on mõnusalt krõbedad. Vahepeal jõuad segada kokku laimimahla, majoneesi, hakitud küüslaugu ja soola. Soovi korral võid kastmesse lisada mis iganes meelepäraseid hakitud juurikaid kui tahad paksemat kastme tüüpi salatit kõrvale! Palju õnne - sinu esimesed bataadifriikad on valmis! 

Retsepti liik:

Jaga: 

Miks mitte küpsetada vahelduseks lihale magusa noodiga grillmaisi koos suitsujuustuga? Kui Sul on pelletgrill käepärast, siis lisa kolusse MESQUITE pelletgraanulid - saad eriti mõnusa tulemuse! Soovi korral võid maisi serveerida mõnusate bataadifriikate ja/või värske salatiga - lase fantaasial lennata. Valmistamiseks kulub umbes 20 minutit.

Vaja läheb:
keedetud maisitõlvikuid soovitud koguses
küüslauku
sulatatud lepasuitsujuustu
oliiviõli
2 laimi mahla
majoneesi
rohelist sibulat
soola
tšillipipart
(koriandrit, kui on soovi)

Valmista ette grill nii, et see saavutaks kõrge temperatuuri (200 C). Seni kuni grill käivitub, mopi keedetud maisitõlvikud oliiviõliga üle. Pane maisitõlvikud grillile ja küpseta neid umbes 10-15  minutit seni kuni mais on kergelt pruunikas ning äärtest kuivem. Mopi aeg ajalt oliiviõliga ning eemalda grillitud mais grillilt. Haki roheline sibul ning sega kokku suitsujuustuga. Määri maisitõlvikud juustuseguga kokku. Sega kokku majonees, tšillipulber, hakitud küüslauk ja laimimahl ning maitsesta soolaga - saadud segu on maisitõlvikule kastmeks. Ongi valmis - serveeri enne kui ära jahtub!

 

Retsepti liik:

Jaga: 

See kreemine suitsumekiga salat üllatab kindlasti ka klassikalise makaronisalati armastajaid! Ideaalne oleks, kui salati valmistamisel kasutaksid Traegeri pelletgrilli, mis annab salatile pekaanipähkli aroomi. Loomulikult on võimalik hakkama saada ka tavalise söe- või gaasigrilliga - lihtsalt lisa suitsulaaste ja olemas! Salati valmistamiseks varu umbes 30 min. Segust peaks jaguma 8-10 inimesele.

Tarvis läheb:

1 tassitäis piima (või piima alternatiivi)
1 tassitäis majoneesi
1-2 porgandit
üht purki oliive 
paar vart rohelist sibulat
oliiviõli
musta pipart
soola

Valmistage ette oma grill ja keerake see SMOKE asendisse. Pange makaronid koos vee ja soolaga keema, võite vette lisada ka natuke oliiviõli. Keetke kuniks makaronid on pehmed, kallake vesi ära ja pange anumaga grillile. Võtke väike kauss ja segage majonees ning piim, et tekiks ühtlane segu. Valage segu väikesemasse fooliumanumasse ning asetage grillile, sama tehke oliividega. Nüüd kui kõik kolm anumat on grillil, siis laske neile 10-15 minutit suitsu, et tekiks kerge suitsumekk. Vahepeal jõuad hakkida sibula ja porgandi väikesemateks tükkideks. Vala hakitud porgand ja sibul kaussi ning maitsesta oliiviõli, soola ja pipraga. Seejärel tõsta grilli temperatuuri ning lisa saadud segu grillil olevate makaronide hulka - sega kõik korralikult läbi ning lase 5 minutit küpseda. Vahepeal eemalda grillilt majoneesisegu ja oliivid. Tükelda oliivid väikesemateks tükkideks ning sega läbi majoneesiseguga. Kui makaronid valmis, siis sega kogu kupatus läbi, maitsesta vastavalt soovile ning ongi valmis!

Retsepti liik:

Jaga: 

 

250 g bataati kuubikuteks lõigatud
 bataati
450 g  hakkliha

1 kooritud ja riivitud õun

3 sibulat (1 hakitud, 2 viilutatud)
1 küüslaugu küüs purustatud
1 väike sellerivars, hakitud

1/4 teelusikat chillimaitseainet

Sinepit

Soola ja pipart

1 supilusikas hakitud värsket koriandrit

2 supilusikat oliivõli

8-12 viilu peekonit

Valmistamine: Bataat keeta väheses soolases vees pehmeks pudruks ja jahutada veidi. Segada kausis hakkliha, bataat, riivitud õun, hakitud küüslauk, seller, chilli, ja sinep. Lisada segule hakitud sibul, koriander ja maitsestada soola ning pipraga. Valmistada segust 4-6 pihvi ja lasta neil mõnda aega seista.

Rullida iga pihv kahe peekoniviilu sisse ja grillida 4-5 minutit mõlemalt poolt. Grillimise ajal pidevalt õlitada. 
Lõigata ülejäänud sibulad viiludeks, küpsetada kergelt grillil ja lisage burgeritele.

Valmistamisaeg: 5-8 minutit grillimiseks + 30 minutit valmistamiseks.

Retsepti liik:

Jaga: 

Koostis:
1 tl soola
2 tl punase veini äädikat
2 tl sidrunimahla
1/3 tassi oliiviõli
6 lamba ribi
4 küüslauguküünt, purustatud
1/4 tassi sinepit
3 rosmariini oksa, hakitud
2 tl suhkurt

1. Pane purustatud küüslauk väikesesse kaussi ja lisa sool. Sega sinep, äädikas, rosmariin, sidrunimahl ja suhkur kokku ning sega kõik koostisosad läbi (ühtlaseks massiks).
2.
Jaga lambaliha ribid kahte suletavasse kotti ja lisa pool marinaadi nii ühte kui teise. Hoia külmkapis vähemalt 6 tundi, kuid soovitavalt üleöö.
3.
Kuumuta grill kõrge temperatuurini. Vähenda soojust keskmise temperatuurini ja õlita restid kergelt taime- või oliiviõliga. Aseta lambaliha ribid grillile, lihane pool all - 8 minutit (kuna lambaribi on kaardus, siis lase 4 minutit ühel küljel ja 4 minutit teisel küljel). Keera ümber ja küpseta 8 minutit. Siis keera ribid uuesti ümber nii, et luu osa jääks kuumusest eemale, lase veel 8 minutit kuumust. Peale küpsetamist pane liha fooliumisse ja lase tõmmata viis minutit.
4.
Kaunista värske rosmariini oksakesega ja serveeri!

Retsepti liik:

Jaga: 

Koostis:
2-3 kondita lambakooti
2 spl sidrunipipart
4 tassi võid
2 tl kuivatatud rosmariini
3 hakitud küüslauguküünt
1 sidrikoor ja 1 spl sidrunimahla
1 apelsinikoor ja 2 spl apelsinimahla
1/3 tassi mett
2 oksakest värsket rosmariini

1.
Kuni 24 tundi või vähemalt 1 tund enne küpsetamist hõõruda liha üle sidrunipipraga. Sulata või mikrolaineahjus ja sega sisse ülejäänud koostisosad, välja arvatud mesi. Aseta lambaliha raskesti suletavasse kilekotti, vala peale marinaad, sulge kott ja pane külmkappi. Üks tund enne küpsetamist võta
lambaliha külmikust välja, et viia see peaaegu toatemperatuurini. Eemalda marinaad lihalt (paberrätikuga) ja pintselda kergelt oliiviõliga. Hoia ülejäänud marinaad alles.
2.
Kuumuta grill keskmise tasemeni. Parima tulemuse saavutamiseks kasutada lihatermomeetrit, et tagada soovitud tulemus (toores 60 ° C, keskmine 65° C), kuid üldiselt tahab lammas saada 20 minutit kilo kohta.
3. Aseta lammas alusele, mässi fooliumisse ja kata köögirätiguga. Lase pisut tõmmata - nii säilitab lammas oma mahlasuse. Vahepeal vala alles hoitud marinaad väikesesse keedupotti ja lisa mesi. Aja keema, siis hauta kuni veidi paksenenud (vähemalt 5 minutit). Viiluta lambaliha ja serveeri soojas marinaadis.

Retsepti liik:

Jaga: 

Lehed