Sa oled siin

Kirsihake. Ploomihake. Õunahake.

Parima kvaliteediga looduslikud kirsi-, ploomi-, või õunapuulaastud. Kasutatakse igat liiki liha suitsutamiseks. Sobib nii sealihale, linnulihale ja ka ulukile. Maitsesuitsud annavad suitsutatavale tootele omapärase maitse. Tavaliselt kasutatakse segatuna lepa, või pöögihakkega.  

Borniak puitlaastud tagavad parima kvaliteedi ja seadme tõrkumata töö. Laastud on valmistatud hoolikalt valitud ja selekteeritud puidust, ei sisalda mingeid lisandeid ja on ühtlaselt purustatud. Nii säilib ka piisav niiskus parimate suitsutusomaduste (värv ja naturaalne maitse) väljatoomiseks. 

NB pikaajalisel seismisel võibvad laastud liigselt kuivada ja seeläbi väheneb suitsu hulk. Soovitame sellisel juhul laastu pisut niisutada.

Kaheliitrise pakiga saab suitsutada 7 tundi.

HIND:
2 liitrit väikepakk - 3€
5X2 liitrit keskmine pakk - 14€
50 liitrit suurpakk - 59€

Jaga: