Sa oled siin

Grillmais lepasuitsujuustuga

Retsepti liik:

Miks mitte küpsetada vahelduseks lihale magusa noodiga grillmaisi koos suitsujuustuga? Kui Sul on pelletgrill käepärast, siis lisa kolusse MESQUITE pelletgraanulid - saad eriti mõnusa tulemuse! Soovi korral võid maisi serveerida mõnusate bataadifriikate ja/või värske salatiga - lase fantaasial lennata. Valmistamiseks kulub umbes 20 minutit.

Vaja läheb:
keedetud maisitõlvikuid soovitud koguses
küüslauku
sulatatud lepasuitsujuustu
oliiviõli
2 laimi mahla
majoneesi
rohelist sibulat
soola
tšillipipart
(koriandrit, kui on soovi)

Valmista ette grill nii, et see saavutaks kõrge temperatuuri (200 C). Seni kuni grill käivitub, mopi keedetud maisitõlvikud oliiviõliga üle. Pane maisitõlvikud grillile ja küpseta neid umbes 10-15  minutit seni kuni mais on kergelt pruunikas ning äärtest kuivem. Mopi aeg ajalt oliiviõliga ning eemalda grillitud mais grillilt. Haki roheline sibul ning sega kokku suitsujuustuga. Määri maisitõlvikud juustuseguga kokku. Sega kokku majonees, tšillipulber, hakitud küüslauk ja laimimahl ning maitsesta soolaga - saadud segu on maisitõlvikule kastmeks. Ongi valmis - serveeri enne kui ära jahtub!

 

Jaga: