Sa oled siin

VÜRTSIKAD KREVETID

Pilt: 

Retsepti liik:

500 g suuri krevette, kooritud ja puhastatud
1 dl riisiäädikat
1⁄2 sidruni mahl
1⁄2 dl oliiviõli

1 värske punane tšillipipar
1⁄2 tl kuivatatud punase tšillipipra tükke
1 tl riivitud sidrunikoort 1 spl punast tšillipastat

Ettevalmistamine ja küpsetamine
1. Leota grilltikke vees 30 minutit.
2. Koori krevetid ja eemalda seljasooned.
3. Sega keskmise suurusega kausis kõik marinaadi koostisosad kokku. Lisa krevetid ja marineeri külmkapis 30 minutit.
4. Torka iga tiku otsa 3 krevetti (torka läbi peaotsa ja saba).
5.  Eelsoojenda grilli HIGH kuumusel, vähenda MEDIUM/ HIGH peale. Grilli krevette 2−3 minutit kummaltki poolt avatud kaanega. Peale esimest keeramist pintselda marinaadiga. Krevetid on valmis, kui need on roosad ja ei paista enam läbi.

Jaga: