Sa oled siin

SEASTEIK, KARTULIPUDER JA KARAMELLISEERITUD PORGANDID VÕIGA

Pilt: 

Retsepti liik:

4 sea steiki

150g peekonit

½kg kartuleid

4 porgandit

100g võid 
2
0ml palsamiäädikat

1 spl mett

100ml koduveini

1 punt rohelist sibulat

Maitsetaimi

Soola, pipart

Valmistamine:

Keerake paksud sealiha tükid peekonisse, siduge paelaga kinni ja maitsestage. Grillige liha mõlemalt poolt kõrgel kuumusel umbes 4 minutit ja seejärel madalamal kuumusel u 10 minutit.

Grillige kartuleid koos koorega, seejärel koorige ja muljuge neid veidi. Sulatage pliidil pannis peekon, hakitud sibulad ning või ja segage kartulitega.
Lõigake porgandid pooleks ja asetage grillpanni. Lisage sool, pipar, vein, mesi ja palsamiäädikas ning jätke nad grillile, kuni nad karamelliseeruvad.

Jaga: