Sa oled siin

MINIPITSA 
4 inimesele

Pilt: 

Taigen: 
175 g nisujahu

1 teelusikas soola

1 teelusikas pärmi

150 ml sooja vett

1 supilusikas oliivõli

Täidis:
3 supilusikat oliivõli

4 supilusikat kuivatatud tomateid / 4 värsket tomatit,
viilutatud
2 paprikat,
viilutatud
175 g kanafileed, lõigatud väikesteks tükkideks

150 g mozzarella juustu, viilutatud

2 supilusikat värskelt hakitud või kuivatatud basiilikut

Soola ja jahvatatud pipart

Valmistamine: Sõeluge jahu koos soolaga kaussi ja segage läbi pärmiga. Valage õli ja vesi kaussi ning segage pehmeks taignaks. Pange taigen õliga määritud kaussi, katke rätikuga ja jätke sooja kohta tunniks ajaks kerkima. Sõtkuge kerkinud taigen veel kord kergelt läbi ja jagage 4 osaks. Vormige igast osast ring läbimõõduga umbes 13cm. Pintseldage kergelt õliga ja katke tomatite, kana ja paprika kihtidega. Peale pange kiht mozzarella't ja raputage üle basiilikuga. Lõpuks maitsestage soola ja pipraga. Pintseldage grilli rest kergelt õliga üle ja grillige pitsasid suletud kaanega keskmisel kuumusel 15-20 minutit.

Vihje: Võite kasutada värskeid hooaja juurvilju.

Valmistusaeg: 15-20 minutit grillimiseks + 1,5 tundi taigna valmistamiseks.

Jaga: