Sa oled siin

MAITSVAD GRILLVARDAD

Pilt: 

Retsepti liik:

Mis saaks olla lihtsam? Hea ja värske marinaadi jaoks on vaja valmis grillkastet ja Itaalia salatikastet koos paari teise koostisosaga.

Koostis:

750 g sea välisfileed, kuubikutena
1⁄2 tl Tabasco kastet
3⁄4 dl Itaalia salatikastet
1⁄2 rohelist paprikat, tükkidena

Ettevalmistamine ja küpsetamine:
1 purk ananassirõngaid, nõrutatud
1 tl sidrunimahla
3 spl mett
1,1⁄2 dl grillkastet

Sega grillkaste, salatikaste, mesi, sidrunimahl ja Tabasco kaste suures kausis kokku. Sega korralikult. Lisa sea välisfilee ja marineeri liha 1 tundi toatemperatuuril või 24 tundi külmkapis.

Hoia marinaad alles. Lõika ananassirõngad tükkideks. Torka liha, paprika ja ananassitükid kordamööda varraste otsa. Grilli vardaid MEDIUM/LOW kuumusel 4−6 minutit kummaltki poolt (keera üks kord). Pintselda grillvardaid marinaadiga kolm minutit enne valmimist.

Jaga: