Sa oled siin

KANA KINTSUD SINEPI JA MEEGA

Pilt: 

Retsepti liik:

Koostis:
8 kanakintsu

8 salatilehte serveerimiseks

1/2 topsi mett

4 supilusikat Dijon'i sinepit

4 supilusikat jämedateralist sinepit

2 supilusikat oliivõliSoola ja pipart

Valmistamine: Tehke kanakintsudele 2-3 sisselõiget erineva nurga alt ning pange suurde kaussi. Segage kokku kõik marinaadi koostisosad ja valage kintsude peale. Katke kauss toidukile või fooliumiga ja laske külmkapis vähemalt tund aega marineeruda.
Eelsoojendage grilli keskmisel kuumusel 10 minutit. Võtke kinstud kausist välja ning grillige neid keskmisel kuumusel tihti keerates 25-30 minutit, kuni nad on küpsed. Grillimise ajal määrige kintsusid üle jäänud marinaadiga. Serveerige salatilehtede peal.

Valmistusaeg: 30 minutit grillimiseks + 1 tund marineerimiseks.

Jaga: